]

Ahad, 23 November 2008

seharian di kelantan page 3

hmm..hari dah petang sebelum magrib,sempat la aku dgn yg lain lepak kat bandaraya islam kelantan sebelum bertolak ke wakaf che yeh....


time ni bukan gelap nak mlm,tapi baru lepas hujan..


ni la dataran bandaraya islam kelantan




ni medan selera kampung kraftangan..masa ni baru je lepas hujan..leh juga aku tangkap gambar utk korg..

ni la grop yg join jalan2 dgn aku

ni la last gambar aku kat sana..tapi sayang x smpat nak snap kat wakaf che yeh.low battry.
bagi aku la,wakaf che yeh lagi best coz barangan nye semua OK2,kuality ok,murah,dan banyak pilihan...awek kelantan g jalan2 kat wakaf che yeh semua cun2,ahak.nasib baik la x tersangkut kat aku sorg..kalau trsangkut,alamatnye tiap2 mggu aku turun sana..hihi
tempat selanjut nye yg akan aku progrem kat
*nilai3 negeri 9(tarikh x tetap lagi)
*awal bulan 3 2009 kat langkawi
*last bulan 3 2009 kat melaka
semua tu aku g bercuti n shopping dgn kawan2..


2 kRiTiKaN:

lieya shayunk berkata...

aii...
lawatan nie anjuran kg awk ke??
nk itot leh x lawatan seterusnya...
hehe...

amer@kaolas berkata...

a'ah..lawatan drpd KRT taman..anjuran terbuka utk semua..meh la kalau nak join.hehehe

Blog Widget by LinkWithin