]

Sabtu, 11 Julai 2009

Syurga_Cinta_-__2009__DVDRip_XviD


Synopsis:
"Syurga Cinta" is about the love between two people with different ideologies, a Muslim boy named Irham (Awal Ashaari) who lives a very modern, Western lifestyle, and a Muslim girl named Syuhadah (Heliza AF5) who faithfully follows the teachings of Islam in our modern society. When their two worlds collide, they face issues and confrontations that both of them have yet to learn and understand from each other.

Movie Info:
Classification: U
Genre: Drama / Romance
General Release Date: 21 May 2009
Running Time: 1 Hour 40 Minutes,
Distri*censored*r: Metrowealth
Cast: Awal Ashaari, Hadziq, Heliza
Director: Ahmad Idham






Download Link:
part 1 - http://www.mediafire.com/?1vwiynzdmya
part 2 - http://www.mediafire.com/?yygzzxgmgyl
part 3 - http://www.mediafire.com/?yinjyyvni2j
part 4 - http://www.mediafire.com/?metcjngqwhy
part 5 - http://www.mediafire.com/?jmzy1mhamjn
part 6 - http://www.mediafire.com/?wmowujymdzy
part 7 - http://www.mediafire.com/?knngkzvqydj
part 8 - http://www.mediafire.com/?mtnjjnzmhjm

kredit to asscrewz.com






aMeR-KaoLas
kaolas@gmail.com
http://amer-kaolas.blogspot.com

e-toyol.com




KISAH toyol zaman moden yang diselitkan elemen komedi antara tarikan utama dalam drama bersiri sebanyak 20 episod,e-toyol.com terbaru terbitan MIG Beats Sdn Bhd.
Pengarah drama ini, Abdul Azizi Awang Ghazali berkata, toyol versi baru ini juga mempunyai kelainan dari cerita toyol yang pernah dihasilkan sebelum ini.
“Sebelum menerima projek drama ini, saya juga banyak membuat kajian mendalam termasuk membaca buku dan menonton filem berkaitan toyol terlebih dulu.
“Maklumlah, penonton sekarang sudah bijak membuat penilaian dan sebagai pengarah, sudah pasti saya tidak mahu cerita ini nampak tidak logik serta dipertikaikan orang bila bersiaran nanti.
“Apa yang menarik, toyol dalam cerita ini nampak comel dan bukan menakutkan seperti yang dipaparkan dalam drama atau filem sebelum ini. Ia juga membabitkan sedikit teknik CGI untuk memberi kesan khas pada wajah toyol dalam cerita ini. Toyol versi komedi ini juga tidak mencuri wang sebaliknya mencuri komputer atau permainan PS2.

Drama menarik ini dibintangi barisan pelakon seperti Norliana Shamsudin (Syamila), Nurul Abd Wahab (Mazlin), Muhd Azhari Azizam (Dogol/Iwan), Ifa Raziah (Kalsom), Erry Putra (Adlan), Fauzi Nawawi (Hamidi Busu), Rafidah Ibrahim (Ustazah Sarah), Ery Sulaiman (Man), Ahmad Ezzrin Loy (Haslam), Mohamad Azwan Azmi (Cikgu Razlan), Haszmi Abd Aziz (Cek), Nurdatul Fazillah (Rina) dan Iskandarsah Hashim(Bob).







INFO :

http://dimensi.ketereh.net/?p=143#more-143

DOWNLOAD EPISODE 01 :

http://rapidshare.com/files/245890409/E-Toyol.com_-_Episod_01.part1.rar
http://rapidshare.com/files/245876679/E-Toyol.com_-_Episod_01.part2.rar
http://rapidshare.com/files/245849399/E-Toyol.com_-_Episod_01.part3.rar
http://rapidshare.com/files/245831226/E-Toyol.com_-_Episod_01.part4.rar

DOWNLOAD EPISODE 02 :

http://rapidshare.com/files/246628836/E-Toyol.com_-_Episod_02.part1.rar
http://rapidshare.com/files/246614161/E-Toyol.com_-_Episod_02.part2.rar
http://rapidshare.com/files/246596321/E-Toyol.com_-_Episod_02.part3.rar
http://rapidshare.com/files/246578059/E-Toyol.com_-_Episod_02.part4.rar

DOWNLOAD EPISODE 03 :

http://rapidshare.com/files/246567879/E-Toyol.com_-_Episod_03.part1.rar
http://rapidshare.com/files/246537043/E-Toyol.com_-_Episod_03.part2.rar
http://rapidshare.com/files/246506304/E-Toyol.com_-_Episod_03.part3.rar
http://rapidshare.com/files/246486949/E-Toyol.com_-_Episod_03.part4.rar


IF YOU LIKE MY POST PLEASE DOWNLOAD FILE BELOW AS A FREE USER

http://rapidshare.com/files/234469624/Thanks_to_zegmagnes.rar

kredit to torrent.jiwang.cc






aMeR-KaoLas
kaolas@gmail.com
http://amer-kaolas.blogspot.com

Ahad, 5 Julai 2009

Akhirnye...Allhamdullilah..




allahamdullilah....rezeki,akhirnye aku dapat gak grand final TM CABARAN CANDAT SOTONG 2009..setelah pusingan ke dua aku dapat sotong terpanjang,last pusingan ke 3 xde peserta yg boleh potong yg terkumpul..dlm pusingan last ni banyak rintangan kena tempuhi..sesampai kat jeti,ormbak yg bergelora menandakan hari nak ribut..tapi cabaran tu tetep diteruskan..pertandingan bermula pukul 4ptg(4-7-2009 hingga pukul 10.30mlm..pisingan ni x rama yg boleh tangkapan terbanyak nak dibandingkan dgn pusingan lain yg mendapat 15kg terberat..yg last ni terbanyak hanya 20 ekor jew,terberat hanya 5kg..syukur la kumpulan aku boleh no 10 kategeri sotong terberat(1.8kg) dan sotong terbanyak (11ekor...
dan yg pasti nye keseluruhan mata sotong terpanjang dapat juara grand final(38mata)..
hadiah kesemua nye rm6200 bermodal rm70 setiap pusingan..aku mengucapkan tahniah bagi TM sbb berjaya menganjurkan pertandingan ni sampai pusingan last walaupun banyak dugaan..tahniah yg berjaya..tapi masa pusingan last ni banyak yg mabuk laut,pengawal bot ada juga pensang sbb ketakutan dilanda ribut....moga2 tahun2 hadapan TM teruskan lagi cabaran tersebut utk menarik pelancong datang kat terengganu n mencuba nasib kat laut..
korg nak tgok la sendiri video yg sempat dirakam masa ribut mula2 start bergerak ke laut..
k la all,semoga jumpa lagi di entry yg lain.salam..

video



aMeR-KaoLas
kaolas@gmail.com
http://amer-kaolas.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin