]

Ahad, 7 Jun 2009

Radio on9

salam all...nak tanya skit,sapa sini yg berminat nak handle radio on9 utk blog?
server radio on9 dah ada yg sponser..so nak kena ada yg handle je...ada dj utk 2org dlm sehari dah cukup utk majukan blog korg semua..so kalu ada yg berminat,boleh coment n tggal id ym kat amer ye...nanti amer leh ajar mcm mana nak gunakanye..




1 kRiTiKaN:

- m!ss_yaNa - berkata...

nak jadi..nak jadi..
hehe~~

Blog Widget by LinkWithin