]

Selasa, 2 Jun 2009

Ku Kembali Lagi Bersama Mu

Salam all..hye kawan2 semua...huh...lama ku mhilang tampa entry dlm la..kekeke..
bukan apa,aku banyak kerja n time ada masa free xterlintas nak masuk blog....
sepanjang menhilangkan diri,banyaa entry kat kepala otak ni..tapi apabila dah masuk je sini,zzzzzz...semua nye hilang..ades.:P


ni masa aku nak g laut dlm pertandingan candat sotong pusingan ke 2 kat duyung..

ni la hasil nye dlm kumpulan ...best2..kekekeke.



ni dekat expo semperna pertandingan candat sotong...bersama ular sawa :P
ka la kawan2...aku xde masa lama ni,lagipun xde idea loh nak banyak2..keh3..nite..bye..see you
all..








2 kRiTiKaN:

Signorina Syima berkata...

alah... baru je balik dari mencandat sotong... ada pertandingan ker??

rugi2.... amer, ko mmg ada baca2 bg sotong naik ke, atau ko mmg ada bakat, atau benda ni nasib je??

amer@kaolas berkata...

lol...syima g candat kat mana?
mabuk laut x?
kalu x mabuk,meh la 4hb 7 nih kat dungun...pusingan last...hadiah lumayan...dlm kumpulan nak 10 org...
best wow...rm70 seorg..

Blog Widget by LinkWithin