]

Isnin, 5 Mei 2008

ASSALAMUALAIKUM KAWAN2 :)
huhuhu..dah lama x online...rindu kat korg semua...
skrg amer busy dgn kerja,so xde masa nak online maupun nak masuk blog..
sini amer nak post gambar masa amer mendaki gunung tebu dgn rakan..


kenangan bersama kumpulan yg mendaki gunung tebu
pertengahan pendakiam..perhatikan batu kat belakang,mirip mcm katak


sungai di kaki gunung


liku2/cabaran pendakian


kenangan di batu katak

liku2/cabaran pendakian


bekalan air atas gunung


kenangan bersama grop di atas gunung tebu..

buat pengetahuan kawan2,amer menawarkan pengalaman mendakian gunung tebu..so sapa2 berminat,boleh la email kat amer
kita sertakan pakaj utk pendakian pada yg berminat..so anda kena la cari sekurangnya 60-80 org utk sertai grop..



2 kRiTiKaN:

faizabelle79 berkata...

salam Amer..gunung tebu ni kat mana?boleh handle x kalau group budak2 sekolah nak join trip ni..

dya berkata...

wah.. macam best jer.. kita duk trgggnu pun kita tak tahu ada gunung tebu.. pernah pegi air terjun menderu tak?? tempat tu pun best gak.. hehehe.. nanti bleh r ajak kelab kita g daki gunung tebu 2..

Blog Widget by LinkWithin