]

Jumaat, 1 Februari 2008

TeMaN SeMaSa KeSuNyIaN




HIhihi.ni nama Niki..
Henster teman dikala aku kesepian..
umur baru 3ulan..

Nama nya Nico..
Yang ni nakal2 skit.
hihihi..xde la senakal tuan nye :P


Nama nya Niki..
Yang ni Cool je..
makan kuat..

HiHihihihi..
sorry la..
amer kalau ambil gambar x pandai nak senyum..
Ni la masa2 kebosanan amer,selalu bertemankan henster..
dok mandi2 kan mereka..
hihihi....
ok la kawan2..ni saja2 je post..
nak belajar post sesuatu yg berkaitan hidup seharian mcm otai2 blog..
hihihi...



9 kRiTiKaN:

Lily.Lulu. berkata...

kiut nyaaaaaaaa ....
tapi kita tak berani nak pegang !

amer@kaolas berkata...

hihihi..kenapa x berani nak pegang?
geli erk..hihihi

.::WaNiE::. berkata...

amer..nak niki...

amer@kaolas berkata...

hihihihi...tunggu la niki beranak dulu...skrg dia tgah mengawan,,hihihi

sweethOneY berkata...

kte bela rabbit..
:D
hamster comel tp kte x brani pegang sbb dia cam lembik2 aje..haha..
ee..
tatott :P
hamster tu aktif kan amer..
mst dia ske lompat2, lari2 kan..

amer@kaolas berkata...

hahahahaha....yg amer ni x aktif mana..dia x la liar,sbb dijaga dgn rapi,di
mandi,di belai...baik la ia mcm nak belai org gak :)

Tanpa Nama berkata...

akum..salam prkenalan..muke nape cm ikram dinzley jek..sedare ke??hehehe..hamster tu cute jeh..tpi..geli lah......

dya berkata...

hehe.... hamster ni memang comel..kawan kita ada bela jugak dulu. masa tu duk kat ostel..kita bagi name dia rufus..macam dlm cter katon kim posible tu.. tapi dak jadik arwah, sebab kawan kita tak pandai bela.. cian sangat... org trgganu btol ke?? hehehe..kita nak kawan ngan awak bleh x??

nadia yuna berkata...

comelnyaaaa hamster itU!

=)

Blog Widget by LinkWithin